rezervari
noutati
promotii

Esti talentat si creativ?
Demonstreaza! Participa la campania
"Best Job In The World"
si poti castiga 2000 de euro lunar!
Cautam o persoana creativa si dinamica,
deschisa la noi provocari si dispusa sa-si transpuna ideile in realitate!

Afla mai multe detalii pe pagina
Best Job In The World

Oferte

Card

Oferta permanenta - la 5 sedinte de masaj erotic primiti o sedinta de masaj erotic GRATUIT


Oferta lunii Februarie - in luna Februarie pentru 100RON in plus pentru oricare dintre pachetele alese cu o singura maseuza veti beneficia de un uimitoare sedinta cu doua modele in acelasi timp!

Masaj Erotic Bucuresti

Conceptul VIP Obsession Erotic Masaj

Placerea ta este misiunea noastra. Suntem mereu preocupati sa sa iti oferim cele mai bune servicii, mereu atenti la nevoile tale si la sugestiile tale, suntem bucurosi sa primim atat recomandari cat si mai ales sfaturi si cel mai important, credem noi, suntem fericiti sa va vedem zambind. Zambetul dvs. este sursa noastra zilnica de vitamina C, ne face mai increzatori si mai energici in lupta nostra de a va intampina cu un serviciu de masaj erotic desavarsit!

Cum se face?!

Activitate continua, atat in programul de lucru, dupa cum stiti la noi progrmul in care puteti savura un delicios masaj este NON STOP, cat si pregatire, cercetare si inovare continua!

Pregatire - Fiecare maseuza VIP Obsession este intr-o continua pregatire, atat din punct de vedere al masajului cat si al interactiunii cu clientii. Telul nostru este sa va oferim un masaj revitalizant si o experienta emotionala unica. Misiunea modelelelor VIP Obsession este sa va relaxeze, sa va inspire, sa va trateze la cel mai inalt nivel, pe masura respectabilului dvs. statut. Suntem perfect constienti de calitatea clientilor nostrii, persoane cu un statut social inalt, persoane importante, pregatite si educate, persoane cu cel mai inalt simt critic si care nu vor opta niciodata decat pentru servicii la cele mai inale standarde.

Cercetare - Suntem intotdeauna atenti la nevoile dvs, la sugestiile pe care ni le faceti, le centralizam, le analizam, dezbatem idei si luam masuri in consecinta. O echipa de muzicieni se ocupa permanent pentru a va delecta auzul cu cel mai surprinzator ambient muzical. Experienta ne ofera posibilitatea de a folosi in timpul masajului un ulei preparat dupa o retata unica, uleiul de masaj fiind unul antialergic, cu arome afrodisiace, hidratant si foarte delicat cu pielea dvs.

Inovare - La VIP Obsession Erotic Massage va intampinam cu o COLECTIE exclusivista de masaje, unica in Bucuresti ... si nu numai! Incitantele pachete de masaj: Arousing, Special, Double, WILD, Rebel, Dolce, Fresh si TANTRA le gasiti doar la noi!

Suntem incantati sa avem de partea noastra respectul si aprecierea dumneavostra!

Contact: 0744.141.868 / 0733.533.422

www.bucharest-eroticmassage.ro

Enjoy your time in the most erotic way! ... and very important ... LIKE this post on Facebook!

Masaj Erotic Nud la Hotel | Masaj Erotic Bucuresti © 2007 | Optimizare Google | Parteneri | Sitemap